Stoiximan Super League: Η ανάλυση του Λανουά για τις αποβολές Μάριν-Μεϊτέ (vid)
Ο Στεφάν Λανουά στη καθιερωμένη ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων της αγωνιστικής αναφέρθηκε στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και στα σφυρίγματα του.
Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά, ανέλυσε -όπως συνηθίζει- τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής στη Stoiximan Super League. Έχοντας αρκετές φάσεις να σχολιάσει, ο Γάλλος αναφέρθηκε στις επίμαχες φάσεις της αναμέτρησης του Λεβαδειακού με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως οι «ασπρόμαυροι» διαμαρτύρονται λανθασμένα για πέναλτι, ενώ υπογράμμισε πως ο Μεϊτέ δεν θα έπρεπε να αποβληθεί, αφού το μαρκάρισμα του ήταν για κίτρινη κάρτα.
Στις φάσεις του «αθηναϊκού» ντέρμπι, ο Στεφάν Λανουά ανέφερε πως και τα τρία πέναλτι της αναμέτρησης υποδείχτηκαν σωστά, με την αποβολή του Μάριν να θεωρείται λανθασμένη από τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ.